• Intenser
  • Meer sperma
  • Verder spuiten
product

Werking

Dit natuurlijke product bestaat uit een mix van krachtige kruiden en plantenextracten.

Gebruik

Voor een optimaal resultaat adviseren wij om 2 keer per dag, 's morgens en 's avonds, 1 tablet Cumplus in te nemen met voldoende water. Zolang je Cumplus blijft gebruiken zal het effect aanhouden. Er zijn tussen de 2-3 maanden voor nodig om de effecten te kunnen merken.

Cumplus is veilig om te gebruiken

Dit 100% natuurlijke product heeft geen negatieve bijwerkingen en wordt volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit.

Twijfelt u over het gebruik van Cumplus? Raadpleeg dan een arts.

Meer sperma spuiten geeft een zelfverzekerd gevoel

Doordat Cumplus de zaadproductie stimuleert en de erectie verbetert kunnen de spieren in de penis gemakkelijk verder spuiten. Verras jouw partner nu met de spermastraal van een echte pornoster!

Beter en lekkerder klaarkomen

De stimulerende ingrediënten in Cumplus kunnen ervoor zorgen dat je nog meer geniet van het orgasme. Een hardere erectie en meer sperma zorgen voor een intense ervaring. Verhoog de seksuele energie met ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.

Meer sperma

Maar een paar druppels sperma? Door het gebruik van Cumplus kan de zaadproductie worden verhoogd. Dikke stralen sperma spuiten kan zorgt voor een intense beleving van het orgasme.

Hardere erectie

Door het gebruik van kruiden extracten kan de erectie extra hard worden, de penetratie wordt gemakkelijker en voelt nog beter voor jezelf, maar ook voor je partner.

Hogere kwaliteit sperma

Bijkomend voordeel van het gebruik van Cumplus is dat de kwaliteit van het sperma wordt verbeterd. De concentratie van zaadcellen wordt hoger wat het sperma vruchtbaarder maakt. Een echte plus voor als je partner zwanger wil worden.