• Intenser
  • Meer sperma
  • Verder spuiten
product

Werking

Dit 100% natuurlijke product werkt door een mix van krachtige kruiden en plantenextracten.

Gebruik

Voor een optimaal resultaat adviseren wij om 2x per dag, 's morgens en 's avonds, 1 tablet CumPlus in te nemen met voldoende water. Zolang je CumPlus blijft gebruiken zal het effect aanhouden. Er zijn tussen de 2-3 maanden voor nodig om de effecten te kunnen merken.

CumPlus is veilig om te gebruiken

Dit 100% natuurlijke product heeft geen bijwerkingen en is wordt volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit.

Twijfelt u over het gebruik van CumPlus? Raadpleeg dan uw arts.

‘Dat ik weer meer sperma spuit geeft mij een zelfverzekerd gevoel’

Ik deel graag mijn ervaring omdat ik erg tevreden ben over CumPlus. Ik merk dat ik weer meer sperma aanmaak. Ik ben het gaan gebruiken omdat ik naarmate ik ouder ben geworden merkte dat ik steeds minder sperma aanmaakte. Dat ik weer meer sperma spuit geeft mij een zelfverzekerd gevoel en mijn vriend vindt het ook leuker om wat meer “resultaat” te zien. Bram uit Nijmegen Disclaimer

Beter en lekkerder klaarkomen

De stimulerende ingrediënten in CumPlus zorgen er voor dat je nog meer geniet van jouw orgasme. Een hardere erectie en meer sperma zorgen voor een intense ervaring. Verhoog de seksuele energie met ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.

Meer sperma

Maar een paar druppels sperma? Door het gebruik van CumPlus wordt de spermaproductie verhoogd en merk je snel dat je meer sperma spuit. Dikke stralen sperma en ver spuiten zorgen voor een intense beleving van je orgasme.

Hardere erectie

Door het gebruik van bekende kruiden extracten wordt je erectie extra hard, de penetratie wordt gemakkelijker en voelt nog beter voor jezelf maar ook voor je partner.

Hogere kwaliteit sperma

Bijkomend voordeel van het gebruik van CumPlus is dat de kwaliteit van je sperma wordt verbeterd. De concentratie van zaadcellen wordt hoger wat het sperma vruchtbaarder maakt. De consistentie wordt dikker wat de zaadcellen beter beschermt. Een echte plus voor als je partner zwanger wil worden.

Spuit verder

Doordat CumPlus de sperma-aanmaak stimuleert en de erectie verbetert kunnen de spieren in de penis gemakkelijk verder spuiten. Verras jouw partner nu met de spermastraal van een echte pornoacteur!