• Intenser
  • Meer sperma
  • Verder spuiten
product

FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over Cumplus. Kijk eerst of uw vraag bij de meest gestelde vragen staat voordat u contact met ons opneemt. Lees over het gebruik van Cumplus, ingrediënten, uw bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemene vragen over Cumplus

Kan ik Cumplus gebruiken in combinatie met medicijnen?
De ingrediënten van Cumplus zijn 100% natuurlijk. Het gebruik is volledig veilig en verantwoord en heeft geen negatieve bijwerkingen. Het is niet bij ons bekend dat het gebruik van Cumplus een negatieve invloed heeft op de werking van medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Cumplus? Raadpleeg dan uw arts.

Voor wie is Cumplus geschikt?
Cumplus is geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd boven de 18 jaar. Cumplus is bedoeld voor mannen die hun sperma productie en orgasme willen verbeteren. Houd de tabletten buiten het bereik van kinderen.

Is Cumplus wel veilig? Zijn er eventuele bijwerkingen aan Cumplus
Cumplus is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. Het gebruik van Cumplus is volledig veilig en verantwoord. Al onze producten worden volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP vereist dat tijdens het hele productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.

Is het effect van Cumplus blijvend?
Het effect van Cumplus houdt in ieder geval aan zolang je de tabletten dagelijks blijft slikken. Stop je met het gebruik van de Cumplus tabletten dan kan het bereikte effect langzaam verminderen.

Waar wordt Cumplus gemaakt?
De ingrediënten van Cumplus komen uit diverse delen van de wereld. Deze ingrediënten worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Welke ingrediënten zitten er in Cumplus?
De ingrediënten in Cumplus zijn zorgvuldig samengesteld tot een krachtig middel. Ingredienten per 2 tabletten: Maca-Extract PE 5:1 (100 mg), Guarana-Extract (100 mg), Kolanoot-Extract (100 mg), Muira Puama PE 4:1 (100 mg), L-Taurine (50 mg), Zinkmonomethionine 18% Zn (83,4 mg, 100% RI*), Ginkgo Biloba (40 mg), L-Arginine (20 mg), Vitamine B3 (18 mg, 100% RI*). Hulpstoffen: E132, E341, E460, E464, E551, E570, E572. *RI = Referentie Inname.

Hoe lang kan ik Cumplus bewaren na het openen?
Op de verpakking van Cumplus is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.

Wordt Cumplus vergoed door mijn verzekering?
Cumplus is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Vragen over het gebruik van Cumplus

Hoelang moet ik Cumplus gebruiken voordat het effect heeft?
Wij adviseren u Cumplus tenminste 3 maanden lang achtereenvolgens te gebruiken voor een optimale werking. U kunt Cumplus vervolgens zo lang gebruiken als u wilt dat het gewenste effect van Cumplus aanhoudt.

Hoelang mag ik Cumplus maximaal gebruiken?
U kunt Cumplus zolang gebruiken als u zelf wilt. Langdurig gebruik van Cumplus is niet schadelijk voor het lichaam. Heeft u gedurende een periode geen baat bij het effect van Cumplus dan kunt u deze periode ook stoppen met de inname van Cumplus en op een later moment weer starten.

Hoeveel tabletten moet ik dagelijks gebruiken?
Wij adviseren u dagelijks 2 tabletten Cumplus in te nemen met voldoende water. U neemt 's morgens 1 tablet en 's avonds 1 tablet. Wij adviseren u de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Werkt Cumplus verslavend?
Cumplus is niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten aan Cumplus toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Mag ik Cumplus gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?
In principe heeft het gebruik van Cumplus geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Cumplus? Raadpleeg dan uw arts.

Vragen over het bestellen en kopen van Cumplus

Waar kan ik Cumplus kopen?
U kunt Cumplus gemakkelijk online bestellen op de bestelpagina op deze website. Ook kunt u Cumplus ophalen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestelt u voor 16:00 uur en heeft u betaald met iDEAL of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor bestelling binnen Nederland zijn: € 5.95, voor België zijn deze € 6.95.

Kan Cumplus discreet verzonden worden?
Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Het is niet mogelijk uw bestelling te annuleren. Ziet u toch af van uw aankoop dan kunt u uw bestelling na levering direct retour sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Ik wil mijn bestelling retourneren kan dit?
Neem altijd contact op met de klantenservice als u een product wilt retourneren anders krijgt u geen geld terug. Het retourneren is alleen mogelijk binnen 14 dagen, indien de seal van de pot niet verbroken is. Stuur uw mail naar sales@klemans.nl met al uw gegevens, bestelnummer en de reden van retour zenden. Omdat het om voedingssupplementen gaat kunnen wij een aangebroken pot niet meer versturen en zal deze vernietigd moeten worden.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, hoe kan dit?
Het is mogelijk dat deze email in uw map met ongewenste email terecht gekomen is. Controleer dit a.u.b. eerst. Kunt u de bevestiging nog niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Ja dat kan. Op het bestelformulier vult u het juiste adres in. Uw bestelling zal dan geleverd worden op het door u aangegeven adres.

Waarom ontvang ik een betalingsherinnering?
Wanneer u een bestelling plaatst maar de betaling nog niet door ons ontvangen is ontvangt u automatisch een betalingsherinnering. U kunt het bedrag alsnog aan ons betalen. Zodra wij de betaling binnen hebben zal de bestelling verwerkt worden.
Bij een overboeking via de bank kan het zijn dat deze automatische herinnering en de verwerking van uw betaling elkaar kruizen. In uw orderbevestiging vindt u een link om de status van uw bestelling te bekijken.
Heeft u per ongeluk twee orders aangemaakt en er één betaald, dan zult u van de andere order een herinnering ontvangen. Deze kunt u negeren.
Wilt u afzien van de bestelling? Wanneer de betaling niet voldaan wordt zal de bestelling geannuleerd worden, u kunt deze herinnering dan dus negeren.

Ik heb geen Track and Trace code ontvangen
In de orderbevestiging die u per mail ontvangen heeft staat een link om de status van uw bestelling te bekijken. Op deze pagina vindt u ook de Track and Trace code.

  • 100% Natuurlijke ingrediënten
  • Spuit meer, harder en verder
  • Geniet van intensere seks
  • Korting op 3 potten voor het beste resultaat